Denai Art Studio

PENJENAMAAN

Pakej Design
Laman Web

Solusi web design terbaik bermula disini. Biarkan team kami untuk membantu anda mendapatkan sebuah web yang mesra SEO dan mesra pengguna. 

weB KREATIF

Pakej Design
Laman Web

Solusi web design terbaik bermula disini. Biarkan team kami untuk membantu anda mendapatkan sebuah web yang mesra SEO dan mesra pengguna. 

KRITERIA SEBUAH LAMAN WEB

Laman Web Responsif  & SEO Optimization

Laman web akan menjadi wakil berkesan anda di Internet. Ini akan memberi anda peluang untuk menarik pelanggan baru, menyebarkan, menunjukkan dan menerbitkan maklumat yang anda perlukan dengan cepat dan mudah. Akan meningkatkan prestij syarikat, kewibawaan dan pengiktirafannya. Menunjukkan profesionalisme anda.

Pereka laman web kami akan membuat susun atur yang cekap, pengoptimuman kod dan seni bina laman web yang akan menarik perhatian enjin carian dengan cepat dan akan menaikkan laman web ini ke halaman pertama.

Jangan lupa tentang kandungan! Reka bentuk bukan hanya bentuk, tetapi juga kandungan, yang semestinya menarik, dapat difahami dan bermanfaat semaksimum mungkin untuk bakal pelanggan. Sangat bagus jika, selain membuat penjualan, anda membuat kandungan yang ingin dikongsi pelanggan dengan rakan mereka di rangkaian sosial – ini boleh menjadi pelbagai artikel dan pautan yang berguna.

“Keunikan reka bentuk laman web, pendekatan yang berbeza dan penyelesaian menarik yang berkesan akan mencerminkan aktiviti syarikat anda.

Anda boleh menempah laman web dengan selamat dengan reka bentuk unik dari kami tanpa perlu ragu”

Web for Marketing >>>>

Teks, gambar dan bahan lain untuk laman web anda

Pembangunan laman web tidak berakhir dengan interface yang mesra pengguna & reka bentuk yang bagus. Teks menarik, gambar berkualiti tinggi, gambar asli akan membantu pelanggan anda mengetahui lebih lanjut mengenai produk dan syarikat anda, dan membuat keputusan pembelian. Kandungan yang dipilih dengan betul adalah separuh kejayaan mana-mana projek. Kandungan berkualiti tinggi hanya untuk laman web itu sendiri dan juga perniagaan anda. Teks dan foto original akan dihargai bukan hanya oleh orang, tetapi juga oleh enjin pencarian.

Kami sangat menasihati anda untuk memandang serius masalah mengisi laman web anda. Sebaiknya mulakan penyediaan teks dan gambar semasa pembangunan laman web supaya semuanya siap dilancarkan. Anda boleh menyediakan bahan untuk laman web ini sendiri atau membuat pesanan dari kami. Kami membeli gambar di laman web khas atau membuat pesanan dari profesional. Team kami merangkumi copywriter, pereka grafik & ilustrator serta individu yang pakar dalam bidang mereka. Kami akan menulis teks yang menarik berdasarkan keyword research, membuat ilustrasi atau infografik & membuat customization mengikut keperluan klien.

Mengapa anda perlu mempunyai laman web?

Platform Pengiklanan

Berikan maklumat mengenai perkhidmatan, produk, perkhidmatan anda yang akan menarik bakal pembeli.

Online Presense

Perluas keberadaan Pasaran Anda secara online

Penjenamaan

MENCIPTAKAN IMEJ POSITIF Pembentukan dan sokongan memudahkan perniagaan anda dikenali dengan pantas

“Content is  a king” 

Kandungan teks adalah maklumat. Maklumat adalah apa yang dicari dan diserap oleh pengguna di Internet. Komunikasi dibuat berdasarkan pertukaran maklumat.

Malangnya, terlalu banyak pereka melihat teks sebagai musuh reka bentuk no 1. Sebaik-baiknya, reka bentuk dan teks tidak dapat dipisahkan. Reka bentuk harus membantu teks untuk merealisasikan matlamat perniagaan utama. 

Objektif Laman Web

01
Penyediaan maklumat. Pelanggan melayari laman web syarikat untuk mendapatkan maklumat awal mengenainya.
02

Mendapatkan pelanggan baru dari enjin carian. Pelanggan mendapat peluang untuk mencari produk atau perkhidmatan yang dia perlukan tanpa bangun dari sofa.

03

Iklan langsung produk  atau perkhidmatan. Penjimatan kaedah pengiklanan dan promosi produk standard. Laman web anda dibuka 24/7 dan sentiasa membawa pelanggan baru.

04

Interaksi dengan rangkaian sosial. Usahakan imej positif syarikat. Menarik pelanggan dari rangkaian sosial.

Siapa Perlukan Laman Web?

Untuk kekal relevan, seiring dengan teknologi yg berkembang pesat,
pastinya mempunyai laman web adalah impian ramai orang.

Syarikat

Dengan sejarah yang telah ada di pasaran ini sejak sekian lama dan memahami bahawa untuk mengembangkan dan meningkatkan pendapatan, anda perlu berubah seiring dengan kehendak pasaran

Start Up

Syarikat yang baru memasuki pasaran dan sangat memerlukan penyampaian maklumat mengenai produk dan perkhidmatan mereka kepada khalayak sasaran harus mempunyai laman web.

Organisasi I Persatuan

Laman web bukan sekadar alat untuk perniagaan dan pemasaran. Tetapi ia juga dijadikan sebuah one stop center bagi sesebuah institusi, sekolah, NGO dan sebagainya.

Untuk Semua

yang ingin meningkatkan pendapatan mereka dan menyedari bahawa realiti maya bukan sahaja menjadi pasaran penjualan yang serius, tetapi juga berkembang pesat menyerap pasaran lain.

Design Step.

Klien memilih pakej design & kami menghantar quotation. Bayaran Deposit

1

Maklumat diberikan oleh klien melalui email @ whatsapp

2

kami mula merangka design & menyediakan copywriting (mengikut pakej)

3

Membangunkan Laman web mengikut design & Pakej

4

Klien review web & jika ada perubahan, kami akan betulkan

5

Bayaran penuh dilakukan & kami akan meyediakan latihan menggunakan web

6

Portfolio Laman Web

7 Years Experience

Your Creative Partner

Kelebihan menempah web dengan kami

Web Responsif

Semua design web adalah mesra mobile dimana sesuai untuk semua peranti serta mesra pengguna. 

Rekabentuk Unik

Kami membuat laman web dengan reka bentuk unik dengan fungsi yang anda perlukan. Kami mempunyai team Rekabentuk Grafik yang pakar dalam mereka bentuk design yang unik dan cantik

SEO Ready

Kami akan menyediakan semua yang anda perlukan untuk mula mempromosikan di enjin carian

Latihan

Kami menyediakan USER MANUAL cara menggunakan laman web untuk setiap pelanggan kami 

Kelebihan menempah web dengan kami

Support

Kami menyediakan sokongan percuma untuk tempoh masa tertentu dan juga kami menyediakan perkhidmatan penyelenggaraan laman web dengan harga yang berpatutan

Blog.

Pelbagai Info, tips dan tutorial yang akan kami kongsikan dari semasa ke semasa.

Jangan lupa subscribe ke mailing list kami atau follow kami di sosial media. 

Graphic & Web Designer

+6 011 3744 7674