Jimatkan Kos Iklan dan Maksimumkan Pemasaran Zero Kos Di Facebook

Kini Anda Boleh Post Iklan Di Multi Group, Auto Join Group, Auto Add Friend & Hantar Inbox Message Kepada Rakan Dengan Mudah Tanpa Halangan Dan Semudah ABC. Automasikan Bisnes Anda Di Facebook Sekarang!

 

7 Fungsi Utama Yang anda akan dapat

Auto Add Friends

Nak tambah rakan FB yang targeted bukan lagi perkara yang sukar untuk dibuat. Dapatkan UID atau Username pengguna FB dan biarkan sistem auto add mereka sebagai Friend anda.

Anda boleh dapatkan targeted Friends dari FB Group, Fanpage atau dari post yang mempunyai banyak engagement. Facebook wall anda lebih meriah dan jualan juga mudah berlaku jika anda dikelilingi kawan-kawan yang kena dengan target anda.

Auto Inbox Friends

Bina engagement dengan rakan-rakan FB anda melalui fungsi Auto Inbox Friends. Hanya klik extract dan sistem akan extract semua list FB Friend anda. Kemudian anda boleh hantar apa-apa mesej kepada mereka dengan sekali klik.

Anda boleh hantar mesej kepada rakan anda sama ada Text sahaja atau Text+Image. Tak perlu lagi guna kaedah manual untuk send message inbox kepada rakan FB anda. Rehatkan jari-jemari anda dan biarkan robot lakukan!

Auto Join Groups

Antara perkara yang menarik tentang Facebook adalah Facebook Group. Di situlah tempat ramai targeted prospek berkumpul dan ramai juga peniaga online mempamerkan produk mereka untuk dapatkan jualan tanpa FB ads.

Dengan fungsi Auto Join Group, anda hanya masukkan keyword dan sistem akan search semua group yang ada di Facebook berdasarkan keyword yang ditetapkan. Kemudian, klik start dan sistem akan auto join group FB tersebut. Tak perlu lagi habiskan masa nak join secara manual.

Auto Post Groups

Nak optimumkan pemasaran di Facebook Group tapi penat nak kena post satu per satu? Kini tiada masalah lagi dengan adanya fungsi Auto Post Group. Ini adalah fungsi yang paling digemari oleh para peniaga di Facebook terutama yang ingin jimatkan kos iklan.

Extract senarai group dari FB anda dan pilih group mana untuk anda hantarkan iklan. Dengan sekali klik, sistem akan mula hantar iklan ke group-group yang anda setkan. Work Smarter, Not Harder!

Auto Share Post (NEW)

Usah bazirkan banyak wang anda dengan FB ads (paid reach). Jika anda sering buat FB Ads dan mahu tingkatkan organic reach ke Page, anda boleh gunakan fungsi Auto Share Post. Copy ID post iklan anda atau post orang lain dan auto share post tersebut ke group-group FB yang anda join.

Dengan fungsi ini, secara tidak langsung post iklan anda juga viral di FB Group dan dapat tingkatkan reach yang datang dari Group. Tak perlu lagi habiskan masa nak share post secara manual. Ini adalah antara kaedah paling terbaik dan selamat untuk optimumkan pemasaran di FB.

Auto Bump Post (NEW)

Masalah utama seller yang sering beriklan di FB Group ialah, mereka sukar untuk tingkatkan reach post kerana terpaksa bersaing dengan banyak posting orang lain. Dengan adanya fungsi Auto Bump Post, anda boleh auto komen di semua post anda supaya post anda sentiasa berada di newsfeed dan dilihat oleh ramai orang.

Kalau iklan anda menarik dan kena pada sasaran pelanggan, tak mustahil jualan anda dapat digandakan! Anda juga boleh bump post iklan dari FB Page anda. Boleh juga bump post orang lain, tapi jangan buat spam pulak ya.

Auto List Items (NEW)

Anda adalah seorang dropshipper atau berniaga di Shopee marketplace? Jika ya, jom tambah channel kedai online anda di FB marketplace pula.

Buat listing produk menggunakan fungsi Auto List Marketplace dan kemudian tekan upload. Ratusan/ribuan produk jualan anda boleh dipaparkan di FB marketplace. Tak perlu lagi habiskan masa untuk upload produk secara manual.

ZERO COST Marketing!

Sekarang ni zaman automasi, anda akan terus ditinggalkan pesaing jika masih kekal gunakan cara lama yang memenatkan. 

Jika anda seorang Agency Marketing, anda boleh bantu usahawan lain dengan tawarkan servis marketing menggunakan software ini. Ramai usahawan yang nak tingkatkan pemasaran tapi tiada masa sebab sibuk dengan urusan lain terutama biz-owner.

Ramai juga team sales produk branded sama ada stokis, dropship atau affiliate dah gunakan software ni untuk bantu automasi pemasaran mereka. Dengan bantuan software ni, mereka dapat konsisten buat auto posting dan boleh fokus kepada close sales.

Bayangkan kalau anda ada 100 ejen dan setiap ejen buat auto posting ke 100 group sehari, post iklan produk anda akan dipaparkan 10,000 kali sehari!
Dan teknik ini 100% PERCUMA! 

Ciri-ciri Lain dan Kelebihan
Software KITFB

MULTIPLE ACCOUNT

Anda boleh connect seberapa banyak akaun FB anda dengan software ini. Kemudian anda boleh buka kesemua akaun FB tersebut dan lakukan auto post sekaligus.

MULTIPLE POSTING

Boleh hantar mesej Text sahaja atau Text+Image atau Text+Video. Juga mempunyai fungsi history logs bagi memudahkan anda memantau log aktiviti anda di Facebook.

FREE UPDATES

Anda hanya bayar sekali sahaja tetapi anda dapat Free Updates selagi software ini terus boleh digunakan. Software ini akan sentiasa ditambah fungsi yang lebih baik dari semasa ke semasa.

ANTI-BANNED FEATURES

Boleh hantar mesej/posting dengan ayat yang berbeza (spintax), mentioned name, add timestamp, random delay time, pause during sending dll. Ini dapat kurangkan risiko iklan anda di banned.

GROUP SUPPORT

Kami sediakan group support untuk tujuan membantu anda sekiranya menghadapi masalah sepanjang menggunakan software ini. Sebarang update dibincangkan dalam group.

No Token Required

Anda tidak perlu token atau API access untuk gunakan software ini. Tiada lagi masalah seperti “error validating access token”.

MULTIPLE ACCOUNT

Jika anda ingin run software 24 jam tanpa henti dan ingin akses melalui smartphone atau komputer MAC OS, anda boleh install software ini di RDP (Virtual Computer).

ADD-ON SOFTWARE

Kami juga akan kongsikan beberapa software tambahan yang dapat bantu mudahkan lagi bisnes anda di internet seperti software Wasap Automation, SocMed Manager, Viral Link, FB UID Extractor dll.

Auto Share + Bump Post

Fungsi baru untuk auto share post, auto listing produk ke FB marketplace dan auto ‘bump comment’ di post FB group. Mudah untuk optimumkan lagi pemasaran anda di FB.

"Kit Ini Sangat Sesuai Untuk Mereka Yang Sibuk Tetapi Dalam Masa Yang Sama Ingin Automasi Bisnes Mereka Di Facebook"

Jimat masa untuk posting dan anda boleh fokus kepada perkara yang lebih penting. Biarkan robot lakukan tugas anda secara automatik.

KitFB Software 2020

(Latest version v5.1 ~ updated on 13 October 2020)
RM250
RM 180
00
Monthly
 • ONE TIME PAYMENT
 • FREE UPGRADE & UPDATES
 • FREE HELP & SUPPORT
 • FREE BONUS SOFTWARE
 • FREE FB UID Extractor
 • Auto Inbox Friends
 • Auto Add Friends
 • Auto Join Groups
 • Auto Post Groups
 • Auto Share Post
 • Auto Bump Post
 • Auto List Marketplace
 • Unlimited FB Accounts
 • Support RDP Server
 • Compatible with WIN OS (7-SP1/8/10)
 • Include License Key
Offer

Jom roketkan 🚀 sales di FB & jimatkan masa dengan software terbaik kami!!!

Jangan biar pesaing anda tinggalkan anda..Sekarang masanya untuk anda roketkan sales tanpa perlu berhabis duit bayar marketing ribu ribu..

Automasikan bisnes anda dan kos pemasaran anda.

JIMAT MASA & LEBIH PRODUKTIF

Pilih senarai group dan run software. Sistem akan mula auto upload post atau auto share post ke senarai group yang anda tetapkan.

Tambah Rakan dan Tingkatkan Engagement

Pilih friend yang targeted dan ini dapat tingatkan jumlah pengikut anda seterusnya engagement di post Facebook anda lebih meriah.

Kurangkan Kos Iklan Berbayar

Jimatkan lebih banyak kos iklan anda dengan memaksimumkan iklan FREE kos di Facebook secara automatik.

"Duduk rumah je biarkan bekerja untuk anda"