SERVIS DESIGN
PROFIL SYARIKAT

Anda usahawan? Perlukan penjenamaan semula perniagaan? Jom Baca!!

Adakah anda seorang usahawan? Berniaga sudah lama? atau baru memulakan perniagaan..TETAPI belum ada profil syarikat

Anda telahpun menjalankan perniagaan dan mendapat keuntungan. kini masanya untuk menjenamakan perniagaan anda.

Tahukah anda design yang terkini, unik, kemas dan profesional mampu menarik minat prospek ataupun pembaca untuk membuat tindakan & meningkatkan 99% kepercayaan terhadap jenama/perniagaan anda.

Proses Rekabentuk PROFIL SYARIKAT adalah proses kreatif dan memakan masa yang memerlukan kreativiti pereka, pelaksanaan idea yang kompeten dalam bentuk susun atur original , penyediaan konten, penelitian dan penyediaan file akhir yang berkualiti tinggi.

3 Kriteria utama dalam penyediaan profil syarikat
Kami sentiasa teliti dalam membangunkan Profil Syarikat demi memastikan kualiti konten dan design menepati ciri-ciri perniagaan anda. Ini 3 perkara utama yang kami titikberatkan:

DESIGN & STYLE

Pengembangan profil syarikat bergantung secara langsung pada sama ada organisasi mempunyai identiti korporat sendiri atau sama ada ia mesti dibuat terlebih dahulu. Dalam kes kedua, syarikat akan dikenakan bayaran yang lebih tinggi, dan pesanan akan memakan masa lebih lama.

CARA PENGEDARAN

Samada syarikat hendak menggunakan file diatas talian sahaja atau syarikat ingin mencetaknya. Dalam kebanyakkan situasi, kami membuat rekabentuk untuk tujuan percetakan dan juga pdf view sahaja. Ada juga syarikat yang ingin memasukkan link profil syarikat di dalam laman web mereka.

SASARAN AUDIEN

Siapakah audien sasaran syarikat. Contohnya, adakah syarikat ingin membuat profil syarikat khusus untuk menghantarnya kepada agensi kerajaan atau ianya untuk bakal klien mereka. Ini penting untuk kami memberi beberapa saranan seperti penggunaan bahasa dan gaya rekaan yang bersesuaian.

4 Kelebihan PROFIL SYARIKAT yang anda patut tahu.

Ia Berfungsi Sebagai Alat Pemasaran Hebat

Profil syarikat yang berkualiti boleh mengundang tanggapan pertama yang menyenangkan. Ia bukan sahaja memberi manfaat kepada anda, tetapi ia juga memudahkan bakal pelanggan anda untuk mendapatkan semua maklumat yang mereka perlukan, semuanya di satu tempat.

Membantu Syarikat Anda Menonjol

Sebuah syarikat dengan profil korporatnya sendiri sememangnya boleh menonjol lebih daripada syarikat yang tidak ada profil syarikat. Ini kerana, melalui profil syarikat, anda boleh menyampaikan banyak maklumat dan jaminan bahawa anda boleh memenuhi keperluan pelanggan anda.

Bina Kesedaran Jenama dan Kredibiliti

Di tengah-tengah dunia perniagaan yang kompetitif, jenama anda mesti menonjol. Satu cara untuk mempromosikan jenama anda kepada orang ramai ialah dengan mencipta profil syarikat. Profil syarikat anda berguna dari segi berkongsi cerita jenama hebat anda kepada bakal pelanggan anda.

Berikan Idea tentang Produk dan Perkhidmatan Anda

Profil syarikat adalah penting kerana ia memberi anda peluang untuk memberitahu pelanggan anda tentang perniagaan anda; produk atau perkhidmatan yang anda tawarkan.

6 Sebab perniagaan anda memerlukan PROFIL SYARIKAT

SITUASI APAKAH MEMBUATKAN SYARIKAT ANDA MEMERLUKAN PROFIL SYARIKAT?

UNTUK MENARIK PROSPEK

Profil syarikat dapat menyakinkan prospek anda untuk membuat tindakan seperti membuat pembelian.

RUJUKAN

Syarikat anda juga perlu menyimpan profil syarikat sebagai rujukan ataupun untuk diberikan kepada staf agar mereka memahami perjalanan perniagaan anda.

MENGHANTAR TENDER

Tender kerajaan ataupun swasta memerlukan profil syarikat sebagai syarat dalam penilaian tender.

UNTUK SHAREHOLDER

Jika anda adalah syarikat Sdn Bhd, profil syarikat boleh diberikan kepada pelabur-pelabur atau bakal pelabur untuk menunjukkan performance syarikat anda

MEMOHON GERAN KERAJAAN

Salah satu senarai wajib adalah mengemukakan profil syarikat

MEMOHON PINJAMAN BANK

Biasanya bila anda ingin memohon pinjaman bank, mereka perlukan profil syarikat anda.
Kelebihan jika anda menempah profil syarikat dengan kami..
Customize Design
Design untuk profil syarikat anda berbeza daripada klien-klien kami sebelum ni. Ianya di reka khas untuk syarikat anda. Kami tidak menggunakan ready-made template.

KENAPA?? Sebab kami ingin jadikan PROFIL SYARIKAT anda unik, berbeza dari yang lain..Design Profil Syarikat anda adalah unik mengikut tema perniagaan anda. Setiap design yang kami hasilkan adalah unik. Kami mempunyai team graphic design yang kreatif & berpengalaman untuk mereka bentuk grafik PROFIL SYARIKAT anda.
Anda dah berniaga lama, tapi anda belum ada profil syarikat sebelum ni. Anda memang nak buat from scratch.. TAPI anda takde IDEA atau xde MASA nak draft ayat yang profesional untuk profil syarikat tu.
Jangan Risau, kami faham masalah yang biasa dihadapi klien-klien kami. “Tak ada masa dan Tak reti nak buat ayat.” Jadi kami sediakan solusi untuk anda.. Anda tak perlu fikir banyak.. Hanya isi form yang akan kami berikan dan tunggu Profil Syarikat anda yang sempurna kami siapkan.. Anda hanya perlu fokus pada perniagaan anda, serahkan semuanya pada kami untuk fikirkan.

Kami berpengalaman membina konten untuk pelbagai jenis perniagaan. Kami akan buat research terlebih dahulu agar konten yang akan dihasilkan adalah sesuai dengan niche perniagaan anda.
TEMPAH PROFIL SYARIKAT

PORTFOLIO KAMI

Lihat Sebahagian kerja-kerja kami
100
+
klien telah dibantu
12
+
Industri
15
+
Tahun Pengalaman
500
+
Projek Disiapkan

PAKEJ DESIGN PROFIL SYARIKAT.

Kami sentiasa mengemaskini harga pakej yang kami tawarkan agar ianya bersesuaian dengan kehendak klien kami.

BUSINESS

RM 850

32 Muka Surat
Custom design mengikut tema perniagaan anda
"Content Writing" Disediakan
File: Pdf & Adobe Illustrator
FREE GIFT
* Pilihan template
FREE Business Card Design
MINTA SEBUT HARGA

ADVANCE

RM 1650

72 Muka Surat
Custom design mengikut tema perniagaan anda
"Content Writing" Disediakan
2 Versi Bahasa (English & Bahasa Melayu)
File: Pdf & Adobe Illustrator
FREE GIFT (Design Only)
* Pilihan template
FREE Id Card 
FREE Business Card 
FREE Letterhead
FREE Flyers
MINTA SEBUT HARGA

PROFESSIONAL

RM 1250

32 Muka Surat
Custom design mengikut tema perniagaan anda
"Content Writing" Disediakan
2 Versi Bahasa (English & Bahasa Melayu)
File: Pdf & Adobe Illustrator
FREE GIFT (Design Only)
* Pilihan template
FREE Id Card 
FREE Business Card 
FREE Letterhead
FREE Flyers
MINTA SEBUT HARGA
Kami Team Denai Art sudah berpengalaman lebih 5 tahun dalam menyediakan PROFIL SYARIKAT untuk klien-klien kami dari pelbagai bidang industri. Kami sedia membantu anda menyediakan PROFIL SYARIKAT yang efektif yang akan memberi pulangan yang menguntungkan dan meningkatkan reputasi, jenama & keberadaan syarikat anda di dalam pasaran.
TEMPAH SEKARANG
Serlahkan perniagaan anda..Sudah tiba masanya untuk perniagaan anda melangkah ke hadapan!!!

Dapatkan keyakinan pelanggan & kembangkan perniagaan anda. Tempah Profil Syarikat anda sekarang!!
TEMPAH SEKARANG

Baca soalan yang biasa ditanya oleh klien-klien kami...

Jika anda sebarang pertanyaan selain daripada soalan-soalan dibawah, anda boleh mneghubungi kami melalui whatsapp atau email kami di design@denaiart.com
Bagaimana dengan content? Adakah saya perlu sediakan semuanya?
Kami akan bagi form untuk anda isikan mengikut pakej yang anda ambil. Anda hanya perlu isikan form dengan ayat yang mudah utk kami faham tentang bisnes anda. 
Berapa lama tempoh design?
Design mengambil masa 10 hari bekerja setelah kami menerima bayaran deposit dan maklumat yang diperlukan.
Adakah design menggunakan Ready-made template?
TIDAK.. Setiap hasil kerja design kami adalah custom bermakna anda akan mendapat design yang berbeza daripada klien-klien kami sebelum ini. Design adalah mengikut imej korporat perniagaan anda.
Berapa Kali perubahan yang saya boleh buat setelah design siap?
Biasanya klien dibenarkan untuk membuat perubahan minor tidak lebih dari 5 kali.
Adakah Denai Art akan membuat printing sekali?
Maaf, kami hanya mengambil tempahan design sahaja. Kami akan bagi file dalam bentuk pdf dan adobe illustrator bila kerja-kerja design selesai.
Jika saya perlu update company profile, cthnya ingin update sijil-sijil lampiran yang terkini, adakah saya akan dikenakan bayaran?
Ya, jika design telah siap sepenuhnya dan kami pun telah menerima bayaran penuh, apa-apa update untuk design berkenaan akan dikenakan bayaran lain. Kami mungkin akan mengenakan minimum charge mengikut helaian yang ingin di edit.
Bagaimana cara bayaran?
Untuk servis bernilai RM 450 Bayaran penuh diperlukan sebelum memulakan design. 

Untuk servis bernilai melebihi RM 450, deposit 60% daripada nilaian bayaran akan dikenakan sebelum design bermula dan 40% setelah design selesai sebelum file akhir diserahkan.
©2023. Denai Empire I 202203003040 (003355535-P)
Privacy Policy
Contact Us
chevron-down-circle